Digital Media Services | Events

The Chaim Herzog Institute for Media Politics & Society was established in October 2002, at the Faculty of Social Sciences at Tel-Aviv University. The Institute is named after Chaim Herzog, the sixth president of the State of Israel. The Institute’s goals are to conduct academic research and to create a cross-disciplinary platform for conferences, seminars, meetings and discussions and critical appraisals as they relate to the reciprocal links, connections and influences between media, society, social issues and politics.

Event כנס בנושא רב-תרבותיות, תקשורת, דמוקרטיה ופוליטיקה באירופה

כנס אשר חלקו הראשון בנושא: "מיעוטים, משברים ושינויים ברב תרבותיות באירופה",  וחלקו השני שbערך באנגלית - רב שיח תחת הכותרת: "האם אירופה שואפת לרב תרבותיות או לריבוי תרבותיות?".

View 12 videos >>

Event ערב יום עיון על דמותו של הנשיא חיים הרצוג 2010

ערב עיון על דמותו של חיים הרצוג לרגל הוצאת הספר "חיים הרצוג הנשיא השישי, מבחר תעודות מפרקי חייו (1997-1918)".
בין המשתתפים: פרופ' רבקה כרמי, פרופ' נח לוין-אפשטיין, ד"ר יהושע פרוינדליך, ד"ר נורית גוטמן, תא"ל (מיל') ד"ר דני אשר, פרופ' יורם מיטל, ד"ר אבי בקר, פרופ' נעמי חזן, ד"ר ארנון למפרום.

Event הענקת פרס עיתונות לאמנון אברמוביץ

טקס הענקת פרס למצוינות ומקצוענות בעיתונות הישראלית ע"ש העיתונאי שלום רוזנפלד.

Event New Media, Old Media and the Israeli- Palestinian conflict

The Sixth EU – Israel Media Dialogue,
Held at the Tel Aviv University,
21.3.10

Event הון שלטון ותקשורת - ומה לא מספרים על כך בעיתונים

הפקולטה למדעי החברה,
אוניברסיטת תל אביב
7.4.05
View 1 video >>

Event כיצד מעצבים העיתונות וספרי הלימוד את הנערה החרדית - ערב עיון במלאת שנתיים למותה של חנה זמר

פתיחה: ד"ר יורם פרי, ראש מכון חיים הרצוג
מרצה: הסופר חיים באר
מגיבה: הסופרת יהודית רותם
15/3/05
View 1 video >>

Event דיפלומטיה ותקשורת: מי מוביל את מי?

הפקולטה למדעי החברה,
אוניברסיטת תל אביב
12.6.06
View 2 videos >>