Digital Media Services | Events

איגוד מ.ר.ח.ב וכתב העת חיות וחברה

כנס החמישי בנושא: מהו ה'שלישי'?

27/01/2016

• Lecturer(s) פרופ' יוסף טרקל, ראש יחידת "חיות וחברה", המחלקה לזואולוגיה, אוניברסיטת תל אביב
  • Date Thursday, 18 February 2016

• Lecturer(s) גב' ננסי פריש-פלס, יו"ר איגוד מ.ר.ח.ב., פסיכותרפיסטית הנעזרת בבעלי חיים, מדריכה בכירה ומומחית בטיפול רגשי בילדים בסיכון.
  • Date Thursday, 18 February 2016

• Lecturer(s) מנחה: גב' רחלי בן דוד, מטפלת מוסמכת בעזרת בעלי חיים, בוגרת החוג לפסיכותרפיה במסלול ילד ונוער, מדריכה ומרצה בתחום. עורכת כתב העת "חיות וחברה" .
  • Date Thursday, 18 February 2016

• Lecturer(s) מר דוד בנאי, פסיכולוג קליני, בעל פרקטיקה פרטית בתל אביב, מרצה באוניברסיטת בר-אילן במסלול לטיפול מיני, מנהל ומרצה בדעת: בית הספר ללימודי התאוריה הפסיכואנליטית, מדריך קליני ביחידות הרווחה השונות.
  • Date Thursday, 18 February 2016

• Lecturer(s) גב' תמר אקלסרד–לוי, דוקטורנטית במחלקה לעבודה סוציאלית, האוניברסיטה העברית, ירושלים ומרצה במכללת דוד ילין במסלול לטיפול בעזרת בעלי חיים וחינוך מיוחד.
  • Date Thursday, 18 February 2016

גב' הדס איש-לב, מטפלת בעזרת בעלי חיים ומדריכה מטפלים בתחום.

גב' רוני עמית פסיכולוגית קלינית, העוסקת בטיפול בעזרת בעלי חיים, מנהלת "מרכז תמורות".

• Date Thursday, 18 February 2016

You are here:Medicine & Life Sciences/הפקולטה למדעי החיים - Faculty of Life Sciences/מהו ה'שלישי'? התבוננות מזווית תאורטית, מחקרית וקבוצתית, במנגנונים מקדמי שינוי בטיפול הרגשי הנעזר בבעלי חיים